TRAININGEN VOOR PROFESIONALS MET EEN MBO+, HBO OF WO WERK- EN DENKNIVEAU

Van Hofwegen Training & Advies is dé organisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen met een MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau.

Op zoek naar een passende training of teamcoaching? De trainingen bij Van Hofwegen Training & Advies zijn didactisch zorgvuldig opgebouwd én hebben een hoge kwaliteitsstandaard. In mijn aanpak vormen de 3 E’s, Educatie, Entertainment en Empowerment, de basis.

Mijn trainingen zorgen ervoor dat je jouw kwaliteiten ontwikkelt en wezenlijk resultaat behaalt. De trainingen zijn gericht op een directe koppeling met de praktijk. Inspireren om beter te presteren.  Inhoud, creatieve werkvormen, casussen en leerplezier staan centraal.

AANBOD

Het trainingsaanbod is opgedeeld in vier verschillende thema’s. Binnen de eerste drie thema’s ‘Inzicht in Finance’, Idee-ontwikkeling en Teamontwikkeling heb ik een aantal kant-en-klare trainingen gereed. Uiteraard kan de inhoud van deze trainingen worden aangepast aan de specifieke situatie, leerdoelen en – behoeften van de groep.
Het vierde thema is ‘trainingen op maat’. Heeft u een specifiek leerdoel waarin de drie andere thema’s niet voorzien? Dan denk ik graag mee over een passend programma. Op basis van een vrijblijvende kennismaking doe ik graag een voorstel.

IN-COMPANY

Alle trainingen kunnen in-company worden gegeven op uw eigen locatie, maar dit kan ook op mijn locatie. Een in overleg vastgesteld in-company maatwerkprogramma sluit naadloos aan op uw organisatie, leerwensen en ambities.

BLENDED LEREN

Bij al mijn trainingen bied ik de mogelijkheid tot een wijze van ‘blended’ leren. Indien gewenst kan een groepstraining worden vervolgd met één of meerdere coachingsgesprekken. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. In een coachingstraject brengen we samen nog meer focus aan op de specifieke leerwensen; toepassing van de geleerde kennis in de eigen werksituatie. Hiervoor is interactie met een coach een voorwaarde. Jij stelt als lerende professional gerichte vragen en ik geef als coach feedback. Samen bepalen wij welke concrete resultaten er moeten worden behaald en wat daarvoor de benodigde oplossing en coachingsinzet is.

Laat je hieronder inspireren voor mijn aanbod per thema.

Scroll naar boven