TRAININGEN OP MAAT

Ben je op zoek naar een ‘Finance for non-financials’ training of een team-ontwikkelings training die volledig afgestemd is op de situatie van jouw organisatie? Dan kan je kiezen voor een maatwerktraject, dat zowel in-company verzorgd kan worden als op een trainingslocatie van Van Hofwegen Training & Advies. Vanzelfsprekend kan ik ook voor andere onderwerpen trainingen op maat verzorgen. Een maatwerktraining wordt geheel aangepast aan jouw leerdoelen. Door de doelgerichtheid van de training is dit een uiterst effectieve manier van trainen.

Om de training maximaal te laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers, ga ik voorafgaand aan de training met jou in gesprek. Op basis van jouw doelen, wensen en situatie ontvangt je van mij een volledig opmaat voorstel voor een trainingstraject. We combineren theorie en praktijk met elkaar zodat een zo hoog mogelijk leer- en ontwikkeleffect ontstaat. Ook is er de mogelijkheid om een te komen tot een arrangement van ‘blended leren’.
‘Blended leren’ combineert het beste van coaching (leren in eigen tempo op basis van het eigen werk, op een zelf gekozen plek en tijd) met de toegevoegde waarde van groepsleren (elkaar inspireren en van elkaar leren). Het sluit daarom optimaal aan bij de leer- en werksituatie van jouw team.

OPMAAT VOORSTEL

In het opmaat voorstel staat:

  • Wat de leerdoelen voor de training zijn.
  • Hoeveel coachingsgesprekken (live en/of afstand) elk teamlid krijgt.
  • Op welke wijze we eigen werk van de teamleden gaan inzetten als trainingsmateriaal.

Tijdens de uitvoering van het trainingstraject toetsen wij gezamenlijk voortdurend of het aanbod en de uitvoering volledig naar wens verloopt.

IMPRESSIE

Wil je ook een opmaat voorstel… mail me!
Of neem gerust contact op met mij: 06-27 11 78 78   

Scroll naar boven